تن ماهي با نودل

۵ مرداد ۱۳۹۹
۰۶:۵۹:۱۶
جهان ديده
نظرات (0)

مواد لازم

يك بسته نودل
دو فنجان كلم بروكلي
۲۰۰ گرم قارچ
يك قاشق غذاخوري كره
دو قاشق مرباخوري كره
يك عدد پياز خردشده
يك عدد تن ماهي
يك قاشق مرباخوري خامه
دو فنجان و نيم پنير چدار
يك سوم فنجان شير
به ميزان دلخواه نمك و فلفل
يك فنجان آرد سيب زميني

 

طرز تهيه

در مقدار مناسبي آب داخل يك قابلمه روي حرارت، يك بسته نودل را بريزيد و صبر كنيد تا براي دو دقيقه بپزد.
سپس دو فنجان كلم بروكلي را به آن اضافه كرده و براي دو دقيقه ديگر حرارت دهيد.
حالا مواد را در آبكش بريزيد.
۲۰۰ گرم قارچ و يك قاشق غذاخوري كره را در تابه‌اي بريزيد و روي حرارت ملايم بگذاريد.
پس از اينكه آب آن بخار شد و كمي تفت داديد، از روي حرارت برداريد.
در قابلمه‌اي دو قاشق مرباخوري كره ريخته و يك عدد پياز خردشده را در آن تفت دهيد، سپس مخلوط پخته شده كلم بروكلي و نودل را به آن اضافه كرده، قارچ را هم بيفزاييد.
مواد را با كلم كاملا مخلوط كرده و بعد از دو دقيقه يك عدد تن ماهي را كه روغن آن را گرفته‌ايد به آن‌ها بيفزاييد.
يك قاشق مرباخوري خامه، دو فنجان و نيم پنير چدار و يك سوم فنجان شير را در ظرف ديگري با هم مخلوط كنيد و به ميزان دلخواه نمك و فلفل بزنيد.
يك فنجان آرد سيب زميني هم به آن افزوده و پس از مخلوط شدن، روي مخلوط قارچ و پاستا بريزيد و براي ۲۰ دقيقه درون فر با ۲۰۰ درجه سانتي گراد قرار دهيد تا آماده شود.


اشتراک گذاری:
موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
بازدید:

املت تن ماهي

۵ مرداد ۱۳۹۹
۰۶:۵۸:۳۶
جهان ديده
نظرات (0)

مواد لازم

دو عدد گوجه فرنگي
يك عدد پيازبزرگ
يك چهارم ليوان جعفري ريز شده
نمك،فلفل قرمز،فلفل سياه
يك حبه سيرله شده
پنج عدد تخم مرغ
دو قاشق غذاخوري روغن مايع
يك قوطي تن ماهي
دو قاشق غذاخوري آرد
يك قاشق مرباخوري بيكينگ پودر

 

طرز تهيه

دو عدد گوجه فرنگي، يك عدد پيازبزرگ رنده شده و يك چهارم ليوان جعفري ريز شده را با هم مخلوط كنيد.
نمك، كمي فلفل قرمز، كمي فلفل سياه و يك حبه سيرله شده را به آن اضافه كنيد و به خوبي هم بزنيد.
پنج عدد تخم مرغ زده شده و دو قاشق غذاخوري روغن مايع را به مواد اضافه كنيد و با همزن دستي هم بزنيد.
يك قوطي تن ماهي بدون روغن ريز شده را به مواد اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.
در آخر دو قاشق غذاخوري آرد و يك قاشق مرباخوري بيكينگ پودر را اضافه كنيد و مواد را هم بزنيد.
سيني مخصوص فر را با يك قاشق غذاخوري كره چرب كنيد و مواد را داخل سيني بريزيد و به مدت ۲۰ دقيقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتي گراد در فر بگذاريد تا زماني كه سطح املت طلايي رنگ شود


اشتراک گذاری:
موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
بازدید:

شويد پلو با تن ماهي

۵ مرداد ۱۳۹۹
۰۶:۵۷:۴۱
جهان ديده
نظرات (0)

مواد لازم

دو و نيم پيمانه برنج
يك عدد پياز
روغن
به ميزان لازم فلفل، گلپر، زردچوبه و نمك
يك حبه سير
يك قوطي تن ماهي
كمي شويد خشك

 

طرز تهيه

دو و نيم پيمانه برنج راشسته و با مقداري آب و نمك بگذاريد خيس بخورد.
يك عدد پياز را خرد كنيد و در مقداري روغن تفت دهيد.
كمي كه طلايي شد، يك حبه سير رنده شده را اضافه كنيد و كمي تفت دهيد.
يك قوطي تن ماهي را هم اضافه كنيد.
با قاشق تن ماهي را از هم باز كنيد و بگذاريد سرخ شود.
به ميزان لازم فلفل، گلپر، زردچوبه و نمك را اضافه كنيد و هم بزنيد. از پودر ليمو عماني هم مي‌توانيد استفاده كنيد.
در قابلمه ديگري مقداري آب بريزيد و روي حرارت بگذاريد تا جوش بيايد.
بعد از جوشيدن، برنج را به قابلمه اضافه كنيد و اجازه دهيد تا نرم شوند.
زمان مناسب آبكش كردن به نوع برنج بستگي دارد.
برنج را آبكش كنيد، كف قابلمه مقداري روغن بريزيد و دوعدد سيب زميني ورقه شده را به عنوان ته ديگ داخل آن بچينيد.
يك كفگير از برنج‌ها را روي سيب زميني‌ها بريزيد و كمي شويد خشك بپاشيد و اين كار را تكرار كنيد تا همه برنج با شويد لايه به لايه مخلوط شود.
قابلمه را روي شعله مستقيم بگذاريد تا برنج بخار كند.
بعد قابلمه را روي شعله پخش كن بگذاريد و اجازه دهيد با حرارت ملايم بپزد. بعد از دم كشيدن برنج، مخلوط تن ماهي را همراه با برنج سرو كنيد


اشتراک گذاری:
موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
بازدید:

سالاد تربچه و هويج با تن ماهي

۵ مرداد ۱۳۹۹
۰۶:۵۷:۰۴
جهان ديده
نظرات (0)

مواد لازم

نيم كيلو تربچه
سه عدد هويج
دو قاشق چايخوري نمك
سه فنجان آب يخ
دو قاشق چايخوري آب ليمو
دو قاشق چايخوري سركه
سه چهارم قاشق چايخوري پودرخردل
كمي فلفل
يك قاشق چايخوري نمك
يك عدد پيازكوچك

 

 

نيم كيلو تربچه را خيلي نازك به صورت گرد خرد كنيد.

با استفاده از يك پوست كن مخصوص سبزيجات، سه عدد هويج را به صورت خلالي خرد كنيد.

دو قاشق چايخوري نمك را به سه فنجان آب يخ اضافه كرده، تربچه و هويج را براي ده دقيقه داخل آن خيس كنيد. بعد آبكشي كرده و صبر كنيد تا خشك شود.

در حالي كه تربچه و هويج خيس مي‌خورند، ۲ قاشق چايخوري آب ليمو، ۲ قاشق چايخوري سركه، سه چهارم قاشق چايخوري پودرخردل، كمي فلفل و يك قاشق چايخوري نمك را در يك كاسه ريخته و خوب مخلوط كنيد.

يك عدد پيازكوچك را هم به صورت نگيني ريز خرد كنيد.

تربچه و هويج را در يك كاسه بزرگ ريخته و كمي از سس و جعفري را روي آن بريزيد.

در آخر باز هم مقداري از سس و كمي هم فلفل روي سالاد‌ها بريزيد.

حالا سالاد را بين ۴ بشقاب تقسيم كرده و تن ماهي را روي آن‌ها بريزيد. سالاد شما آماده سرو است.


اشتراک گذاری:
موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
بازدید:

اسپاگتي با تن ماهي

۵ مرداد ۱۳۹۹
۰۶:۵۶:۳۱
جهان ديده
نظرات (0)

مواد لازم

يك عدد پيازكوچك
كمي روغن زيتون
۴۰۰ گرم تن ماهي
نيم كيلو پوره گوجه فرنگي
يك قاشق رب گوجه
۳۰۰ گرم اسپاگتي

 

طرز تهيه

ابتدا يك عدد پيازكوچك رنده شده را با كمي روغن زيتون تفت دهيد، سپس ۴۰۰ گرم تن ماهي را به آن اضافه كنيد.
بعد نيم كيلو پوره گوجه فرنگي را به همراه يك قاشق رب گوجه براي رنگ دادن به آن اضافه كنيد.
اين مواد بايد با شعله كم بپزد تا به روغن بيفتد.
۳۰۰ گرم اسپاگتي را داخل قابلمه آب جوش بريزيد تا پخته شود، سپس آن را آبكش كرده و با مواد مخلوط كنيد. اسپاگتي شما آماده سرو است.
مي‌توانيد به دلخواه از سبزيجاتي مثل كلم هم استفاده كنيد.


اشتراک گذاری:
موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
بازدید:

تارت تن ماهي

۵ مرداد ۱۳۹۹
۰۶:۵۵:۴۸
جهان ديده
نظرات (0)

مواد لازم

يك پيمانه آرد

۵۰گرم كره

يك عدد زرده تخم‌مرغ

يك قوطي تن ماهي

مقداري حبوبات خام و خشك

سه قاشق سوپخوري فلفل دلمه‌اي

چهار قاشق سوپخوري ذرت شيرين پخته

 

 

 

طرز تهيه

يك پيمانه آرد را الك كنيد و با ۵۰گرم كره مخلوط كنيد.
بايد با نوك انگشتتان ورز دهيد تا كره به خورد آرد برود.
بعد يك عدد زرده تخم‌مرغ را اضافه كنيد.
آب را تا جايي به مواد اضافه كنيد كه خمير يك‌دست شود و به دست نچسبد؛ حدود يك تا دو قاشق سوپخوري.
خمير را داخل نايلون قرار داده و يك ساعت در يخچال استراحت دهيد.
بعد از اين مدت، خمير را با وردنه باز كنيد و داخل قالب‌هاي تارت چرب شده پهن كنيد؛ به طوري كه لبه‌هاي قالب‌ها به يك اندازه پوشانده شود.
با چنگال چند سوراخ روي خمير ايجاد كرده و روي آن كاغذ روغني بگذاريد و مقداري حبوبات خام و خشك هم روي آن بريزيد و در فري كه از قبل گرم شده با دماي ۱۹۰ درجه سانتي‌گراد به مدت هفت دقيقه قرار دهيد.
بعد از اين مدت از فر در آورده و كاغذ روغني و حبوبات را خارج كرده و دوباره هفت دقيقه در فر بگذاريد.
خمير پخته را كنار بگذاريد تا خنك شود، سپس از قالب‌ها در بياوريد.
يك قوطي تن ماهي را در صافي بريزيد تا روغن اضافي‌اش خارج شود.
بعد با سه قاشق سوپخوري فلفل دلمه‌اي و چهار قاشق سوپخوري ذرت شيرين پخته مخلوط كنيد و در هر تارت كمي از آن را بريزيد و دوباره در فر به مدت ۱۰ دقيقه قرار دهيد تا پخته شوند.
نكته: اين ميزان مواد براي شش عدد قالب تارت مي‌باشد. در صورت تمايل مي‌توان روي مواد پنير پيتزاي رنده‌شده ريخت و بعد در فر قرار داد تا پنير‌ها طلايي شوند


اشتراک گذاری:
موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
بازدید:

سالاد تن ماهي با سبزيجات

۵ مرداد ۱۳۹۹
۰۶:۵۳:۱۰
جهان ديده
نظرات (0)

مواد لازم

يك عدد كنسرو تن ماهي
سه عدد ساقه نازك كرفس
نصف يك عدد فلفل دلمه‌اي قرمز
يك عدد پياز
۲۰۰ گرم خيارشور
يك قاشق غذاخوري شويد
دو عدد تخم‌مرغ پخته
دو قاشق سوپخوري سس مايونز
نمك، فلفل و آب ليمو

 

طرز تهيه

يك عدد كنسرو تن ماهي را به مدت ۲۰ دقيقه بجوشانيد.
۳ عدد ساقه نازك كرفس، نصف يك عدد فلفل دلمه‌اي قرمز، يك عدد پياز و ۲۰۰ گرم خيارشور را به صورت نگيني خرد كرده، تن ماهي را هم با چنگال خرد كنيد.
كرفس، يك قاشق غذاخوري شويد، فلفل دلمه‌اي، پياز، خيارشور، تن ماهي و دو عدد تخم‌مرغ پخته و خرد شده را با هم مخلوط كنيد.
۲ قاشق سوپخوري سس مايونز، نمك، فلفل و آب ليمو را به مخلوط سبزيجات و تن ماهي اضافه كنيد و در يخچال بگذاريد.
اين سالاد هر چه بيشتر بماند، خوشمزه‌تر مي‌شود


اشتراک گذاری:
موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
بازدید:

سالاد تن، نعنا و فلفل رنگي

۵ مرداد ۱۳۹۹
۰۶:۵۲:۲۲
جهان ديده
نظرات (0)

مواد لازم

يك چهارم فنجان نعناي خرد شده
يك فنجان فلفل دلمه‌اي قرمز و زرد خرد شده
يك قوطي كنسرو تن ماهي

 

طرز تهيه

يك چهارم فنجان نعناي خرد شده و يك فنجان فلفل دلمه‌اي قرمز و زرد خرد شده را با يك قوطي كنسرو تن ماهي مخلوط كنيد.
از روغن تن به جاي سس استفاده كنيد.
اين خوراك را هم مي‌توانيد به صورت داغ با پاستا قاطي كنيد و هم به عنوان ساندويچ سرد ميل كنيد.


اشتراک گذاری:
موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
بازدید:

ساندويچ تن يوناني

۵ مرداد ۱۳۹۹
۰۶:۵۱:۴۴
جهان ديده
نظرات (0)

مواد لازم

يك پياز قرمز كوچك
نصف فنجان زيتون سياه
يك قوطي كنسرو تن
يك و نيم قاشق غذاخوري سس مايونز
يك قاشق چايخوري فلفل سياه

 

طرز تهيه

يك پياز قرمز كوچك را به صورت مكعب‌هاي ريز خرد كنيد.
نصف فنجان زيتون سياه بدون هسته را هم خرد كنيد و با يك قوطي كنسرو تن قاطي كنيد.
حالا به يك و نيم قاشق غذاخوري سس مايونز و يك قاشق چايخوري فلفل سياه نياز داريد.
موادتان را خوب با هم مخلوط كنيد.
اين خوراك را بايد سرد و به صورت ساندويچ سرو كنيد


اشتراک گذاری:
موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
بازدید:

سالاد تن ماهي با كلم سفيد

۵ مرداد ۱۳۹۹
۰۶:۵۱:۰۸
جهان ديده
نظرات (0)

مواد لازم

يك قوطي تن ماهي
نصف پيمانه ذرت
يك عدد سيب زميني
چهارعدد خيارشور
يك قاشق غذاخوري شويد تازه
يك عدد هويج
دو ليوان كلم سفيد
نصف ليوان فلفل دلمه رنگي
سه قاشق غذاخوري سس مايونز
يك چهارم ليوان آب ليموي تازه
نمك و فلفل سياه

 

طرز تهيه

يك قوطي تن ماهي را با نصف پيمانه ذرت پخته شده، يك عدد سيب زميني پخته، سرد شده و مربعي خرد شده، چهارعدد خيارشور خرد شده، يك قاشق غذاخوري شويد تازه خرد شده، يك عدد هويج رنده شده، دو ليوان كلم سفيد خرد شده و نصف ليوان فلفل دلمه رنگي خرد شده مخلوط كنيد.
سپس سه قاشق غذاخوري سس مايونز و يك چهارم ليوان آب ليموي تازه، نمك و فلفل سياه را اضافه كرده، مخلوط كنيد و به مدت حداقل چهار ساعت در يخچال قرار دهيد تا خوب جا بيفتد


اشتراک گذاری:
موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
بازدید:

[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به غذاهاي بين الملل است.