خوراک تن با جعفری و لیمو

۵ مرداد ۱۳۹۹
۰۶:۵۰:۲۵
جهان دیده
نظرات (0)

مواد لازم

نصف فنجان جعفری
نصف فنجان خیارشور
دو قاشق غذاخوری سس فرانسوی
یک قوطی کنسرو تن ماهی
دو عدد لیمو ترش
نمک و فلفل

 

طرز تهیه

برای درست کردن این خوراک نصف فنجان جعفری خرد شده را با نصف فنجان خیارشور خرد شده مخلوط کنید.
این مخلوط را به همراه دو قاشق غذاخوری سس فرانسوی به یک قوطی کنسرو تن ماهی با فلفل قرمز اضافه کنید و خوب هم بزنید.
آب دو عدد لیمو ترش را به مخلوط اضافه کنید و مواد مخلوط شده را با نان باگت سرو کنید


اشتراک گذاری:
موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
بازدید:

خوراک تن ماهی با بادام زمینی

۵ مرداد ۱۳۹۹
۰۶:۴۹:۳۵
جهان دیده
نظرات (0)

مواد لازم

یک بسته بادام زمینی کوچک نمکی
نصف فنجان ریحان خرد شده
یک قوطی کنسرو تن ماهی
روغن زیتون

 

طرز تهیه

یک بسته بادام زمینی کوچک نمکی را خردکنید.
نصف فنجان ریحان خرد شده را به آن اضافه کنید و با یک قوطی کنسرو تن ماهی در روغن زیتون مخلوط کنید یا اگر تن ماهی ساده دارید، روغن تن را خالی کنید و به جایش کمی روغن زیتون بریزید.
حالا مخلوط را داخل تابه‌ای ریخته، آن را تفت دهید.
خوراک را با مقداری ریحان تازه تزیین کنید.
بعد از پنج دقیقه غذای شما آماده سرو است.


اشتراک گذاری:
موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
بازدید:

خوراک تن ماهی با سیب زمینی

۵ مرداد ۱۳۹۹
۰۶:۴۸:۵۱
جهان دیده
نظرات (0)

مواد لازم

یک قوطی تن ماهی
یک عدد پیاز
سه عدد سیب زمینی
نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه و زعفران
دو قاشق رب گوجه فرنگی 
سه قاشق غذاخوری نخودفرنگی

 

طرز تهیه

یک قوطی تن ماهی را با چنگال خرد کرده و آن را در ماهیتابه بریزید تا گرم شود.
یک عدد پیاز نگینی خرد شده را اضافه کرده، کمی تفت دهید و بگذارید کمی سرخ شود.
نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه و زعفران به اندازه دلخواه را اضافه کرده، مواد را با هم خوب مخلوط کنید.
در این میان سه عدد سیب زمینی خردشده را در ظرف دیگری سرخ کنید.
۲ قاشق رب گوجه فرنگی را در نصف لیوان آب حل کرده و به تن ماهی اضافه کنید، سپس ۳قاشق غذاخوری نخودفرنگی به آن اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا آب آن کشیده شود.
حال اجاق را خاموش کرده و سیب زمینی سرخ شده را اضافه کنید.
در صورت دلخواه می‌توانید از گوجه خردشده هم استفاده کنید


اشتراک گذاری:
موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
بازدید:

پاستا با سس بلونیز

۵ مرداد ۱۳۹۹
۰۶:۴۷:۳۱
جهان دیده
نظرات (0)

مواد لازم

پاستا: ۲۵۰ گرم به شکل دلخواه
گوشت چرخ شده: ۱۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
پیازداغ: ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان: ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری
پنیر موزرلا: به مقدار لازم
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
 

طرز تهیه:

۱. برای شروع باید پاستا رو داخل آبحوش بریزیم تا بپزه و نرم بشه. اگر داخل آب کمی روغن بریزیم باعث میشه به نچسبیدنشون به هم بعد آبکش شدن کمک کنه.

 

۲. حالا تا پاستا میپزه سس بلونیز رو آماده میکنیم. به این صورت که رب، کمی روغن، پیازداغ، نمک، فلفل و زرچوبه رو داخل ماهیتابه ریخته و تفت میدیم تا رب سرخ بشه و از خامی دربیاد.

 

۳. بعد گوشت چرخی رو اضافه میکنیم.

 

۴. گوشت رو با بقیه مواد تفت میدیم تا گوشت هم بپزه.

 

۵. حالا حدود نصف لیوان آب به مواد اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا یکی دو قل با هم بزنن تا سس قوام بیاد و آماده بشه.

 

۶. وقتی پاستا پخت شد آبکشش میکنیم. نباید بذاریم تا پاستا بیش از حد نرم بشه، چون باز هم قراره داخل فر بپزه.

 

۷. حالا سس بلونیز، پاستای آبکش شده و پنیر پارمزان رو با هم خوب مخلوط میکنیم.

 

۸. مخلوط رو داخل ظرف نشکن مخصوص فر میریزیم.

 

۹. روی سطح مخلوط رو با پنیر موزرلا میپوشونیم.

 

۱۰. حالا پاستا آماده رفتن داخل فره و کافیه برای حدود سه ربع تا یک ساعت داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ گرم کردین بپزه و پنیرش هم طلایی بشه. در صورتی که این پاستارو برای مهمونی‌ها آماده میکنین میتونین از روز قبل همه‌ی کارهارو انجام بدین و روز مهمونی فقط بذارینش داخل فر و از بودن با مهموناتون لذت ببرین.


اشتراک گذاری:
موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
بازدید:

سس ژوگ یا شوق

۵ مرداد ۱۳۹۹
۰۶:۴۶:۲۴
جهان دیده
نظرات (0)

سس ژوگ یا شوق یک سس تند و سبز رنگ است که بخشی از فرهنگ آشپزی مردم یمن محسوب می‌شود. این سس به دلیل وجود زیره سیاه و گشنیز طعمی چند لایه دارد و رنده پوست پرتقال هم رنگی روشن و بوی دل انگیز به آن می‌دهد. مقداری از آن را روی تخم مرغ بریزید و یا مقداری روی نان ساندویچ‌تان پخش کنید یا به عنوان یک دیپ استفاده کنید و از طعم خوش و بوی فوق العاده آن بهره ببرید.

 

سس ژوگ که بهتر است آن را به همان عربی یعنی شوق تلفظ کنیم علاوه بر کشور یمن در بسیاری از کشور‌های جهان بخصوص کشور‌های غربی که بسیار اهل ساندویچ و مخلفاتی همچون سس هستند، مشهور و پر طرفدار است. سس شوق به چندین طعم و رنگ مختلف درست می‌شود؛ رنگ سبز با گشنیز، رنگ قرمز همراه با گوجه است و یک مدل هم که همراه با پنیر است. رنگ قهوه‌ای آن هم با پاپریکا دودی و سبزیجات برشته درست می‌شود.

چند چیز هست که اغلب برای ساندویچ‌ها و یا بعضی غذا‌ها به عنوان سس استفاده می‌شود مثل سس مایونز، خردل و یا سس قرمز. بسیاری از افراد انگار دوست ندارند تجربه‌های جدید را امتحان کنند، در صورتی که شما می‌توانید انواع سس‌های سالم با طعم‌های مختلف را داشته باشید. سس سالسا که به انواع مختلفی درست می‌شود و یا انواع چاتنی و یا حمص‌های رنگارنگ که بیشتر، گیاهخواران مطلق از آن به عنوان یک چاشنی همراه ساندویچ گیاهی استفاده می‌کنند و یا همین سس سبز پیش روی شما، انتخاب‌های خوبی هستند که ما را از تکرار ملال آور انواع سس‌های ناسالم دور می‌کنند.

 

گشنیز، جعفری و فلفل‌های تند باید داخل سس ژوگ حالا از هر نوعی باشند. نسبتی که بیش از همه به نوع سنتی آن نزدیک است ۲ سهم برای گشنیز و ۱ سهم برای جعفری است و فلفل هم که بر حسب دلخواه شما برای میزان تندی است. معمولا ۲ عدد فلفل برای یک طعم تند متوسط، خوب است. برای درست کردن این سس به دستگاه غذاساز یا مخلوط کن نیاز دارید. یک چاقوی تیز و کمی صبر و حوصله هم برای یک سس با قطعات درشت خوب است. البته بعضی‌ها هم از روش ساییدن با هاون استفاده می‌کنند. اگر از غذاساز یا مخلوط کن استفاده کنید نیازی به زور و بازو نیست. توجه داشته باشید که برای این سس نیازی نیست که خیلی همه چیز را خرد و ریز کنید باید قطعات کمی مشخص باشند و قرار نیست همانند سس پِستو روان و یکدست باشد.

مواد لازم

گشنیز: ۷۰ گرم
جعفری: ۳۵ گرم
فلفل تند: ۲ تا ۳ عدد (سرانو یا هالوپینو)
سیر: ۲ حبه
پودر زیره: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
پودر تخم گشنیز: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
پودر هل: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
پوست پرتقال: نصف یک عدد
نمک: کمی
روغن زیتون فوق بکر: ۳ قاشق غذاخوری
سرکه سفید: ۳ قاشق غذاخوری
آب: کمی در صورت نیاز

طرز تهیه

۱. سر و دم فلفل را جدا کرده و هسته‌های آن را دور بریزید. پوست سیر را جدا کنید و درشت خرد کنید. گشنیز و جعفری را هم درشت خرد کنید. همه مواد به جز آب را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید. چند بار دکمه غذاساز را بزنید تا خوب ترکیب شوند و بافتی شبیه پستو پیدا کنند؛ البته کمی درشت‌تر از پستو. یا اینکه آن‌ها را با استفاده از چاقو خیلی ریز خرد کنید و یا در هاون دستی بریزید و با دسته هاون له کنید.

 

۲. در صورتی که احساس می‌کنید غلیظ است، مقداری آب به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا بافت آن رقیق شود.

 

۳. آن را مزه کنید و در صورت نیاز کمی بیشتر نمک اضافه کنید.

۴. سس ژوگ را داخل ظرفی دردار و در یخچال به مدت چند روز نگهداری کنید.

 

نکات مهم

برای اینکه طعم بهتری داشته باشید، دانه‌های ادویه را دقیقا قبل از استفاده، آسیاب کنید. شما می‌توانید ادویه‌های تازه را داخل آسیاب قهوه یا با هاون پودر کنید. من معمولا از ادویه تازه آسیاب شده استفاده می‌کنم، چون طعم آن خیلی خیلی بهتر از موقعی است که آن‌ها را قبلا آسیاب کرده باشید. می‌توانید این مورد را امتحان کنید تا تفاوت آن‌ها را متوجه شوید.
بهترین راه درست کردن سس ژوگ استفاده از غذاساز است، اما قطعا می‌توانید آن را بوسیله دست انجام دهید. یک چاقوی تیز و کمی صبر و حوصله یک سس با قطعات درشت‌تر به شما می‌دهد. هاون آن را له و یکدست می‌کند. اگر از غذاساز استفاده می‌کنید در زمانی کوتاه و با قدرت کم این کار را انجام دهید. شما یک سس غلیظ با قطعاتی مشخص و غلیظ‌تر از پستو داشته باشید


اشتراک گذاری:
موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
بازدید:

لازانیا رولی با سبزیجات برشته

۵ مرداد ۱۳۹۹
۰۶:۴۵:۳۹
جهان دیده
نظرات (0)

تاکنون چند مورد لازانیا رولی یاد گرفته‌اید، اما مورد آخری از همه جالبتر است. در اینجا از گوشت و مرغ خبری نیست. شما با سبزیجات برشته و مزه‌دار شده لازانیای رنگی خواهید داشت. البته، چون لازانیا رول شده است شما تنوع رنگ را موقع خوردن نخواهید دید، اما مزه آن‌ها به خوبی در دهان احساس می‌شود. این مدل لازانیای رولی همانند مورد دوم وجترین است که البته با تنوع بیشتری سبزیجات برشته طعمدار را در داخل خود دارد.

احتمالا برایتان اتفاق افتاده که چند مدل سبزی داخل یخچال دارید که نمی‌دانید با آن‌ها چکار کنید و در عین حال از خراب شدن آن‌ها نگران هستید. این لازانیا روش خوبی برای استفاده از سبزیجات باقیمانده در یخچال است. سبزیجات در اینجا نقش عامل مغذی را به همراه پنیر دارند و به خاطر وجود آنتی اکسیدان منبع خوبی از مواد مفید برای مبارزه با رادیکال‌های آزاد تهدید کننده سلول‌ها هستند. در اینجا از پاستای با گندم کامل و پنیر ریکوتای کم چرب استفاده شده است تا میزان کالری را به حد پایین‌تری برسانیم.

مواد لازم

سس مارینارا

روغن زیتون: ۲ قاشق غذخوری
سیر: ۱ حبه ریز شده
گوجه کنسروی: ۱ قوطی بزرگ یا ۸۰۰ گرم گوجه پوره شده
ریحان تازه: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل خشک خرد شده: ۱/۴ تا ۱/۲ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
مواد میانی

هویج: ۱ پیمانه ورقه شده
فلفل دلمه‌ای قرمز: ۱ عدد، خرد شده
پیاز زرد یا قرمز: ۱/۲ یک عدد متوسط
سیر: ۱۰ حبه، با پوست
روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
بروکلی: ۲ پیمانه، خرد شده به قطعات کوچک
قارچ: ۲۰۰ گرم، ورقه شده
کدو سبز: ۱ عدد، خرد شده به قطعات نیم سانتی
کدوی زرد: ۱ عدد متوسط، خرد شده به قطعات نیم سانتی
لازانیای گندم کامل: ۱۲ عدد
مواد پنیری

پنیر ریکوتا: ۴۲۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
جعفری: ۱/۴ پیمانه
پنیر موزارلا: ۲ و ۱/۴ پیمانه رنده شده
پنیر پارمزان: ۱ پیمانه

طرز تهیه

۱. فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. در ماهیتابه‌ای کوچک، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. سیر را افزوده و ۳۰ ثانیه تفت دهید، سپس گوجه‌های خرد شده، ریحان تازه، فلفل قرمز خشک (اختیاری) و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید. بگذارید بجوشد و حباب بزند سپس حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه ملایم قل بخورد.

۲. در همین حال که سس در حال جوشیدن است، یک سینی کلوچه را با فویل پوشانده و هویج‌ها، فلفل دلمه‌ای قرمز، پیاز قرمز و حبه‌های سیر را روی فویل بریزید و ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی آن بریزید. سبزیجات را به صورت یک لایه داخل آن پهن کنید و داخل فر به مدت ۱۵ دقیقه قرار هید. سینی را از فر درآورید و بروکلی، قارچ، کدو سبز را اضافه کنید، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آن‌ها بریزید، با نمک و فلفل مزه‌دار کنید. سبزیجات را ریخته و سینی را دوباره داخل فر قرار دهید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر بگذارید تا برشته شوند. سینی را از فر درآورید. سیر را پوست گرفته و ریز کنید سپس دوباره داخل سبزیجات بگذارید.

۳. در حین برشته شدن سبزیجات، لازانیا را داخل قابلمه بپزید. در کاسه‌ای با اندازه مناسب، با استفاده از چاقو، پنیر ریکوتا، تخم مرغ و جعفری را بهم بزنید. ۱ و ۱/۲ پیمانه موزارلا را داخل آن بریزید، پنیر پارمزان را هم اضافه کنید، با نمک و فلفل مزه‌دار کنید. لازانیا‌ها را آبکش کنید و پاستاها را کنار همدیگر ریو یک سینی با کاغذ مومی بچینید.

۴. ۱/۴ پیمانه سس قرمز را بصورت یک لایه داخل ظرف فر بریزید.

۵. برای سر هم کردن رول‌های لازانیا، ۱/۴ مخلوط پنیر ریکوتا را بصورت یک لایه یکدست روی هر ورق لازانیا به صورت یکسان بریزید سپس سبزیجات برشته را به طور یکدست روی پاستاها بریزید (بهتر است ابتدا کدو سبز و کدو زرد را بریزید سپس بقیه سبزیجات را روی آن‌ها پهن کنید). لازانیا را رول کنید و حین رول کردن با دست دو طرف را بگیرید تا از بیرون ریختن مواد میانی به بیرون از ورقه لازانیا، جلوگیری کنید. آن‌ها را داخل ظرف فر و کنار هم بچینید. روی آن‌ها را با باقیمانده سس قرمز بپوشانید (حتما روی رول‌ها را بطور کامل با سس بپوشانید تا از خشک شدن لبه‌ها جلوگیری شود) و بقیه پنیر موزارلا را روی آن‌ها بریزید. روی ظرف فر را فویل بگیرید (به صورتی که با پنیر تماس پیدا نکند و به آن نچسبد) و آن را در فر گرم شده به مدت ۲۵ دقیقه بپزید سپس فویل را برداشته و ۱۰ دقیقه دیگر هم بگذارید بماند. آن را گرم همراه با جعفری و تازه یا ریحان در صورت دلخواه، سرو کنید.


اشتراک گذاری:
موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
بازدید:

لازانیا رولی مرغ خامه‌ای

۵ مرداد ۱۳۹۹
۰۶:۴۴:۴۹
جهان دیده
نظرات (0)

ازانیا مرغ خامه‌ای یک لازانیای عالی است که با پروتئین مرغ همراه است و با سسی سفید و خامه‌ای غلیظ شده است. یک شام کامل خانوادگی که می‌توانید از آن لذت ببرید.

لازانیا‌های قبلی حاوی سس گوجه‌ای و به رنگ قرمز بودند، اما این یکی بر خلاف آن‌ها با سس سفید رنگ و با گوشت مرغ درست شده است. رنگ سفید آن مرا بیشتر یاد عروسی می‌اندازد و این حس را ایجاد می‌کند که در حال برگزاری یک مهمانی عروسی هستید. البته سس سفید با لازانیا چیز عجیبی نیست و اغلب شما احتمالا لازانیا‌های بروکلی را دیده‌اید آن‌ها نیز با سس سفید درست می‌شود، اما لازانیا‌های با سس گوجه‌ای پرطرفدارتر هستند.

من که خودم سس سفید را ترجیح می‌دهم. در اینجا به جای ریحان تازه از ریحان خشک استفاده شده است و در عوض جعفری تازه استفاده شده، چون ظاهرا سس سفید و جعفری بهتر به هم می‌آیند. این غذا شگفت انگیز است، چون نرم، لطیف، خامه‌ای و سیر کننده است. طعم آن آنقدر خوب هست که شما را به خودش علاقه‌مند کند. طعم پنیر‌های ذوب شده با همدیگر خیلی خوشمزه هستند و خیلی خوب با مرغ همراهی می‌کنند. سبزیجات هم مقداری طعم ایتالیایی به آن اضافه می‌کنند.

یک چیز که در مورد همه این لازانیا‌ها من جایگزین کردم پنیر پارمزان به جای رومانو بود. پنیر رومانوی کاله با قیمتی بسیار بالا برای درست کردن لازانیا اصلا مقرون به صرفه نیست بنابراین من جایگزین ارزان آن یعنی پنیر پارمزان را ترجیح دادم. مورد دیگر اینکه پنیر‌هایی مثل پنیر رومانو و سایرین خشک هستند و شاید نتوانید زیاد از آن استفاده کنید و با یک بسته ۵۰۰ گرمی شما باید آن را خیلی زود مصرف کنید. در اینجا مقداری هم پودر پیاز برای طعم بیشتر استفاده شده است.

مواد لازم

لازانیا: ۹ ورق
سینه مرغ: ۲ پیمانه، پخته و ریش ریش شده
پنیر موزارلای رنده شده: ۲ پیمانه
پنیر پارمزان: ۱/۲ پیمانه
جعفری تازه: ۱/۴ پیمانه خرد شده
پنیر خامه‌ای: ۲ بسته (۲۵۰ گرمی، نرم شده)
شیر: ۱ پیمانه
ریحان خشک: ۱ و ۱/۲ قاشق چای‌خوری
پودر سیر: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
پودر پیاز: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاه: به اندازه لازم

طرز تهیه

۱. فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سلسیوس روشن کنید. لازانیا را با توجه به توضیحات بسته بپزید، آبکش کنید و به صورت یک لایه داخل یک سینی بزرگ که کف آن کاغذ مومی قرار گرفته بچینید.

۲. در کاسه‌ای با اندازه مناسب مرغ ریش ریش شده، ۱ پیمانه پنیر موزارلا، پنیر پارمزان و ۳ قاشق غذاخوری جعفری تازه را بریزید و کنار بگذارید.

۳. در کاسه‌ای دیگر با استفاده از همزن برقی با سرعت کم، پنیر خامه‌ای را بزنید تا صاف شود، سپس با شیر، ریحان خشک، پودر سیر و پودر پیاز مخلوط کنید و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید تا طعم بگیرد. (نمک کمی استفاده کنید). نیمی از مخلوط پنیر خامه‌ای را داخل مخلوط مرغ بریزید و بهم بزنید تا یکدست روی آن را بپوشاند. بقیه مخلوط پنیر خامه‌ای را برای داخل لازانیا کنار بگذارید.

۴. ۱/۳ پیمانه مخلوط مرغ را به صورت یکدست روی لازانیا‌ها بریزید تا کل لازانیا را بگیرد سپس رول کنید. ۱/۴ باقیمانده مخلوط پنیر خامه‌ای را در ظرفی مربعی با طول ۲۰ سانت بریزید. لازانیا‌های رول را به صورت کنار هم داخل ظرف بچینید. ۳ ردیف ۳ تایی.

 

۵. بقیه مخلوط پنیر خامه‌ای باقیمانده را روی لازانیا‌ها بریزید، مطمئن شوید که روی همه آن‌ها را به طور کامل پوشانده‌ای تا حین پختن در فر خشک نشوند. باقیمانده پنیر موزارلا را روی آن‌ها بریزید. آن را در فر از پیش گرم شده به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بگذارید تا بطور کامل پخته و پنیر‌ها آب شوند. پس از پخت کامل، ۱ قاشق باقیمانده از جعفری تازه خرد شده را روی لازانیا‌ها بپاشید و گرم سرو کنید


اشتراک گذاری:
موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
بازدید:

لازانیا رولی اسفناج و پنیر

۵ مرداد ۱۳۹۹
۰۶:۴۳:۰۸
جهان دیده
نظرات (0)

لازانیا رولی پنیر و اسفناج با چند نوع پنیر درست می‌شود این نوع لازانیا بسیار ساده است و طعمی خوشمزه و دوست داشتنی دارد. ترکیب پنیر و اسفناج به شما یک لازانیا رولی پر پنیر می‌دهد که به واسطه وجود اسفناج سالمتر خواهد بود. این مناسب افراد وجِتِرین است و برای سس آن هم از ترکیب سس مارینارا استفاده می‌شود.

مواد لازم

روغن زیتون فوق بکر: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز زرد: ۱/۳ پیمانه ریز خرد شده
سیر: ۳ حبه، رنده شده
کنسرو گوجه: ۱ قوطی
رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری
ریحان: ۲ قاشق غذاخوری تازه خرد شده، ۲ قاشق چای‌خوری خشک
نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده: مقداری برای مزه
اسفناج بخار پز: ۲۸۰ گرم
پنیر ریکوتا: ۴۵۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری تازه، ۲ قاشق چای‌خوری خشک
پنیر موزارلا: ۲۸۰ گرم، رنده شده (۲ و ۱/۲ پیمانه)
پنیر پارمزان رنده شده: ۱ و ۲/۳ پیمانه

طرز تهیه

۱. روغن زیتون را در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط گاز گرم کنید. وقتی گرم شد، پیاز را افزوده و تفت دهید تا نرم شود یعنی حدود ۳ دقیقه. سیر را افزوده و حدود ۳۰ ثانیه تفت دهید. گوجه پوره شده، رب گوجه و ریحان را اضافه کنید و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید. حرارت را کاهش دهید و بگذارید حدود ۱۰ دقیقه به آرامی قل بخورد، گاهی اوقات آن را بهم بزنید. از روی حرارت بردارید، درب قابلمه را بگذارید و قابلمه را کنار بگذارید.

۲. پاستای لازانیا را با توجه به دستورالعمل روی بسته بندی آماده کنید سپس آبکش کرده و وقتی به اندازه کافی خنک شدند، روی یک کاغذ مومی یا کاغذ مخصوص فر داخل سینی پهن کنید. فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سلسیوس گرم کنید.

۳. موقعی که پاستا در قابلمه می‌جوشد، سراغ درست کردن مواد پنیری بروید. اسفناج فریز شده یا بخارپز را روی حوله کاغذی پهن کنید، آن را فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود (همه آب آن را خارج نکنید تا پاستای شما نرم و آبدار باشد) سپس اسفناج را خرد کنید. در یک کاسه مناسب، اسفناج، پنیر ریکوتا، تخم مرغ، جعفری را ریخته و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید. ۱ و ۱/۲ پنیر موزارلا و پارمزان را بریزید.

 

۴. ۱/۴ پیمانه مخلوط پنیری را به طور یکسان روی پاستاها پهن کنید. پاستاها را رول کنید. حدود ۱ پیمانه از سس مارینارا را داخل ته ظرف پخت بریزید. لازانیا‌های رول شده را توی ظرف قرار دهید سپس باقیمانده سس مارینارا را بریزید و روی آن ۱ پیمانه باقیمانده پنیر موزارلا بپاشید. آن را در فر از پیش گرم شده به مدت ۲۰ تا ۲۸ دقیقه بپزید تا زمانی که کل آن پخته شود.


اشتراک گذاری:
موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
بازدید:

لازانیای رولی با گوشت چرخ کرده

۵ مرداد ۱۳۹۹
۰۶:۴۲:۲۰
جهان دیده
نظرات (0)

مواد لازم برای لازانیای رولی با گوشت چرخ کرده

روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده بدون چربی: ۲۰۰ گرم
پیاز زرد: ۱/۴ پیمانه ریز خرد شده
سیر: ۳ حبه
کنسرو گوجه: ۱ عدد
ریحان: ۳ قاشق غذاخوری تازه خرد شده یا ۲ قاشق چای‌خوری خشک
نمک و فلفل سیاه: تازه آسیاب شده
پنیر ریکوتا: ۱ بسته ۲۰۰ گرمی
تخم مرغ: ۱ عدد
جعفری تازه: ۳ قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا: ۲ و ۱/۲ پیمانه
پنیر پارمزان تازه رنده شده: ۱ پیمانه
نمک: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
نودل لازانیا: ۱۲ عدد نپخته

طرز تهیه

۱. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سلسیوس گرم کنید. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل یک ظرف نچسب بزرگ بریزید. گاز را روی حرارت متوسط به بالا روشن کنید، گوشت چرخ کرده و پیاز را روی روغن بریزید و مخلوط را تفت دهید و در حین پختن گاهی بهم بزنید و گوشت را بپزید تا موقعی که قهوه‌ای شود.

۲. روغن را از گوشت جدا کنید. مخلوط گوشت را داخل غذاساز بریزید و به مدت ۵ ثانیه یا تا زمانی که به تکه‌های ریز درآید، خرد کنید.

۳. مخلوط گوشت را به داخل ماهیتابه برگردانید و گوجه‌های خرد شده را به آن اضافه کنید، سیر رنده شده، ریحان، اورگانو و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را اضافه کنید و بهم بزنید. سس را با نمک و فلفل مزه‌دار کنید سپس درب آن را بگذارید و روی حرارت پایین بگذارید به آرامی بپزید در همین حال هم پاستا و مخلوط پنیر را آماده کنید.

۴. ورقه‌های لازنیا را در یک قابلمه بزرگ با آب جوش به همراه ۱ قاشق چای‌خوری نمک و ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون تا حد آلدنته (دندان‌گیر) بپزید.

۵. وقتی پاستاها پخته شدند، آن‌ها را آبکش کنید و به صورت یک لایه روی کاغذ مومی یا سینی کلوچه که کمی روی آن اسپری روغن زده شده، پهن کنید.

 

۶. مخلوط پنیری را با قاطی کردن پنیر ریکوتا، تخم مرغ، ۱/۴ قاشق چای‌خوری نمک و ۱/۴ قاشق چای‌خوری فلفل با استفاده از یک چاقو داخل یک کاسه بزرگ آماده کنید (من این کار را در حین پختن پاستا انجام می‌دهم). آن‌ها را خوب مخلوط کنید تا زمانی که ترکیب شوند.

۷. جعفری تازه را داخل آن بریزید. ۲ پیمانه پنیر موزارلای رنده شده، ۳/۴ پنیر پارمزان بریزید، مخلوط را بهم بزنید تا زمانی که خوب ترکیب شود.

۸. ۱/۳ پیمانه از سس گوشت را داخل ظرف فر ریخته و به طور یکسان پهن کنید. ۱/۴ پیمانه مخلوط پنیری را به صورت یکسان روی هر کدام از ورقه‌های لازانیا پهن کنید (یک لایه نازک خواهد شد) سپس ۱ قاشق غذاخوری سس گوشت را روی لایه پنیری روی پاستا بریزید.

 

۹. ورقه‌های لازانیا را که داخل سینی چیده‌اید، به شکل ژله رولی، رول کنید و داخل ظرف مخصوص فر در کنار هم مرتب کنید.

 

۱۰. روی لازانیا‌های رول شده را با باقیمانده سس گوشت بپوشانید و ۱/۲ پیمانه باقیمانده پنیر موزارلا و ۱/۴ پیمانه پارمزان را به طور یکسان روی رول‌ها بپاشید.

 

۱۱. روی ظرف فر با فویل بپوشانید (نگذارید فویل روی پنیر قرار بگیرد یا به آن بچسبد) و به مدت ۳۵ دقیقه آن را در فر گرم شده بپزید. آن را با جعفری و ریحان تازه خرد شده گرم سرو کنید.

 

۱۲. علاوه بر ریحان و ارگانو می‌توانید از مقدار کمی رزماری، آویشن و دانه رازیانه خرد شده در صورت تمایل استفاده کنید.

 

نکات مهم

حتما متوجه شدید که در دستورالعمل گفته شده که از پنیر تازه رنده شده استفاده کنید، در این دستورالعمل شما اجازه ندارید از پنیر رنده شده بسته بندی استفاده کنید، چون بخصوص برای لازانیا اصلا خوب نیست.
همچنین توجه کنید که در این دستورالعمل گفته شده که گوشت چرخ کرده سرخ شده را داخل غذاساز به مدت چند ثانیه خرد کنید این بخاطر این است که در رستوران‌های ایتالیایی از گوشت چرخ کرده بسیار ریز داخل سس پاستا استفاده می‌کنند. در این صورت شما قطعات درشت گوشت را داخل مخلوط نخواهید داشت و مخلوط غلیـظ‌تر خواهد بود. یک راه حل دیگر این است که گوشت‌تان را دو بار چرخ کنید کاری که من اغلب انجام می‌دهم.
اگر خانواده کم جمعیتی دارید می‌توانید این غذا را طبق دستورالعمل آماده کنید سپس نصف مواد را بدون اینکه در فر بگذارید در فریزر قرار دهید و بقیه را در فر بپزید. برای استفاده مجددد از بخش فریز شده یک شب تا صبح آن را در یخچال بگذارید تا یخ آن باز شود سپس آن را در فر بپزید.
این لازانیای رولی را می‌توانید با سس پستو هم سرو کنید.


اشتراک گذاری:
موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
بازدید:

کاکوری کباب

۵ مرداد ۱۳۹۹
۰۶:۳۸:۳۷
جهان دیده
نظرات (0)

کاکوری کباب یک غذا مانند کباب کوبیده ایرانی است. در تهیه این غذای خوشمزه هندی از گوشت بره چرخ کرده یا ساطوری به همراه پیاز، تخم مرغ، رب و ادویه استفاده می‌شود. در نهایت مواد به سیخ کشیده می‌شود و در حرارت بالا برشته می‌شود.

کباب کاکوری، غذایی مشهور بوده و نسل به نسل منتقل شده است. این غذا، نام خود را از شهر کاکوری – که در حومه‌ی لاکنو قرار دارد – گرفته است و با نرمترین قسمت گوشت گوسفند و چندین ادویه تهیه می‌شود. همانطور که می‌دانید غذا‌های هندی پرادویه و تند هستند؛ و کاکوری هم اینگونه است.

 

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده گوسفندی ۲ فنجان
پیاز رنده شده و آب گرفته شده ۱ عدد
پوره سیر و زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۲ قاشق غذاخوری
پودر فلفل سیاه ۱/۴ قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سبز خرد شده به مقدار لازم برای طعم دار کردن
پاپایا خام خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
میخک ۴ عدد
دانه هل سیاه ۱ عدد
پودر دارچین ۱/۸ قاشق غذاخوری
دانه زیره ۱ قاشق غذاخوری
جوز هندی رنده شده ۱/۴ قاشق غذاخوری
پیاز سرخ کرده ۱/۲ فنجان
آرد نخودچی ۱/۴ فنجان
تخم مرغ ۱ عدد
حلقه‌های پیاز برای تزیین
لیموترش برای تزیین

 

طرز تهیه کاکوری کباب:

تمام مواد را به جز تخم مرغ و آرد نخودچی و مواد تزیین را خوب مخلوط کنید و حدود ۴ ساعت به آن استراحت بدهید و سپس آن را در مخلوط کن بریزید تا خمیر صاف و غلیظی بدست آورید.

سپس تخم مرغ و آرد نخودچی را اضافه کنید و مخلوط را به خوبی ورز بدهید.

روی آن را بپوشانید و یک ساعت دیگر در یخچال قرار بدهید.

حدود ۳۰ دقیقه قبل از سرو غذا، گوشت را به سیخ‌ها بکشید و کباب‌ها را داخل روغن در تابه سرخ کنید یا فر را از قبل گرم کنید و داخل سینی فر را چرب کنید و داخل آن بچینید و داخل فر قرار بدهید تا کباب شوند.

می‌توانید آن را روی ذغال بپزید مراقب باشید کباب نسوزد و همه طرف آن به صورت یکسان بپزد.

مقداری ادویه‌ی ماسالا روی پیاز‌های حلقه شده بریزید و با لیموترش و سبزی معطر در کنار کباب هندی سرو کنید


اشتراک گذاری:
موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
بازدید:

[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به غذاهای بین الملل است.