کروسان مرغ

۵ مرداد ۱۳۹۹
۰۶:۲۳:۰۳
جهان دیده
نظرات (0)

مواد لازم برای تهیه خمیر کروسان:

آرد گندم: دو و نیم پیمانه
بیکینگ پودر: ۲ و نیم قاشق چای‌خوری
نمک: نصف قاشق چای‌خوری
کره: ۱۲۵ گرم
خامه: یک پیمانه
مواد لازم برای داخل کروسان:

فیله مرغ: ۵ عدد
سیب‌زمینی: ۱ عدد
پیاز خرد شده: یک عدد
هویج: یک عدد
فلفل دلمه‌ای: یک عدد
نعنا خشک، پودر سیر، پاپریکا، نمک و فلفل: به مقدار لازم
جعفری: ۲ قاشق غذاخوری
کره: به مقدار کم
زرده تخم مرغ: ۲ عدد

 

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. در یک ظرف آرد، بیکینگ پودر و نمک را الک کرده و با هم ترکیب کنید. کره را اضافه کرده و با استفاده از نوک انگشتان مواد را با هم ورز دهید تا مخلوط شبیه خرده نان شود و قطعه‌های بزرگ کره نمانده باشد. خامه را به مواد اضافه کرده و با دست ورز دهید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. روی خمیر را پوشانده و بگذارید ۱۵ دقیقه استراحت کند.

۲. برای تهیه مواد داخل کروسان، در یک تابه کره را ذوب کنید. سیب‌زمینی و هویج را تفت دهید تا کمی پخته شوند. مرغ، پیاز و فلفل دلمه‌ای، سیر، پاپریکا، نعنا خشک، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و هم بزنید تا مرغ پخته شود. سپس جعفری را اضافه کرده و هم بزنید. سپس شعله را خاموش کنید.

۳. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. بر روی یک سینی فر کاغذ مومی گذاشته و کمی روغن بپاشید.

۴. بعد از استراحت؛ خمیر را بر روی یک سطح صاف آردی قرار داده و کمی ورز دهید. سپس به دو قسمت توپ شکل تقسیم کنید. یکی از خمیر‌ها را برداشته و با وردنه صاف کنید و به صورت مثلثی برش دهید. یا می‌توانید مانند پیتزا به ۸ قسمت تقسیم کنید.

۵. یکی از مثلث‌ها را برداشته و با وردنه باز کنید تا اندازه آن کمی بزرگ‌تر شود. قطر حدود ۲ میلی‌متر شود.

۶. مقداری از مواد را در انتهای خمیر قرار داده و آن را تا نوک مثلث رول کنید. سپس گوشه راست و چپ را کمی خم کنید.

۷. کروسان‌ها را بر روی سینی فر قرار داده و روی آن تخم‌مرغ هم‌زده مالیده و کنجد بپاشید.

۸. سینی را در فر قرار داده و ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید تا رنگ آن طلایی شود.


اشتراک گذاری:
موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
بازدید:

بورک گوشت

۵ مرداد ۱۳۹۹
۰۶:۲۰:۴۲
جهان دیده
نظرات (0)

مواد لازم

گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
خمیر یوفکا: ۱ بسته
پیاز: ۱ عدد
قارچ سرخ شده: ۳۰۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
زرده‌ی تخم مرغ: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
شیر: نصف پیمانه
پنیر پیتزا: به میزان لازم
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق چای‌خوری
جعفری: نصف پیمانه
کنجد: ۱ قاشق غذاخوری
زرچوبه، فلفل سیاه، نمک و ادویه کاری به میزان لازم

 

طرز تهیه

۱. برای شروع پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید و با مقداری روغن در تابه تفت دهید تا طلایی شود. سپس سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید تا عطر سیر بلند شود. پس از آن، گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کنید و با سیر و پیاز تفت دهید.

 

۲. زردچوبه، فلفل سیاه، نمک، کاری و رب را به گوشت اضافه کنید و باز هم تفت دهید.

 

۳. جعفری را خرد کنید و به همراه قارچ سرخ کرده به گوشت اضافه کنید. سپس شعله گاز را خاموش و مواد را با هم مخلوط کنید.

 

۴. شیر و تخم مرغ را به همراه ۲ قاشق روغن مایع در یک ظرف باهم مخلوط کنید.

 

۵. ورقه‌های خمیر یوفکا را روی تخته یا میز کار پهن کنید و با کمک یک فرچه سطح آن را به سس شیر و تخم مرغ آغشته کنید.

 

۶. مخلوطی از گوشت و پنیر پیتزا را مانند تصویر روی خمیر یوفکا بریزید و خمیر را لوله کنید. کف یک قالب فر گرد را چرب کنید و رول‌های لوله‌شده‌ی خمیر را به صورت مارپیچ درون قالب فر بچینید.

 

۷. در نهایت زرده‌ی تخم را با استفاده از فرچه روی خمیر بمالید و روی آن کنجد بپاشید.

 

۸. طبق معمول فر را باید از قبل گرم کرده باشید. قالب را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید و به آن ۲۵ دقیقه زمان دهید تا خوب پخته و روی آن گریل شود. اگر دوست داشته باشید می‌توانید بورک‌ها را به صورت تکی در روغن سرخ و میل کنید. اما به یاد داشته باشید که گریل کردن همیشه سالم‌تر است


اشتراک گذاری:
موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
بازدید:

پاستای مرغ خامه‌ای با گوجه‌های رُست شده

۵ مرداد ۱۳۹۹
۰۶:۱۹:۲۰
جهان دیده
نظرات (0)

مواد لازم

پاستا (من فتوچینی استفاده کردم) نصف یک بسته
گوجه گیلاسی ۱۰-۱۲ عدد
خامه صبحانه ۳-۴ قاشق غذاخوری
سینه مرغ ۱ عدد
سیر دو حبه (من از ساقه سیر تازه استفاده کردم)

 

دستور سریع

گوجه‌ها رو از وسط نصف کنید و با روغن زیتون و نمک و فلفل مخلوط کنید و توی سینی فر بچینید. بذارید توی فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد برای ۱۵ دقیقه اجازه بدید رست بشه.

سینه مرغ بدون استخوان رو نواری برش بزنید و با سیر له شده و نمک و فلفل مخلوط کنید و با یه قاشق روغن زیتون بذارید روی حرارت تا سرخ بشه.

اگه مثل من از ساقه سیر تازه استفاده کردید، حلقه‌های ریز برش بزنید و به مرغ‌ها اضافه کنید.

بعد از پخت مرغ ها، از روی حرارت بردارید و با خامه و گوجه‌های رست شده مخلوط کنید و نمک و فلفلش رو اندازه کنید.
پاستا رو طبق دستورش در آب جوش با نمک بپزید و آبکش کنید. بعد هم با مرغ خامه‌ای مخلوط کنید. یا میتونید پاستا رو توی بشقاب بکشید و سس رو روش بریزید.

در آخر یکم پنیر پارمزان روش ریختم.

 

 

چیکار کنیم خامه غلیظ بمونه؟

مرغ‌ها رو از روی حرارت بردارید و بعد خامه رو بهش اضافه کنید. اینطوری خامه قوام خودش رو حفظ میکنه.

 

اگه فر نداشتیم چیکار کنیم؟

میتونید گوجه‌ها رو با همون روغن زیتون و نمک و فلفل مخلوط کنید و توی تابه روی حرارت بذارید و سرخ کنید.


اشتراک گذاری:
موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
بازدید:

چیکن استراگانف

۵ مرداد ۱۳۹۹
۰۶:۱۸:۱۱
جهان دیده
نظرات (0)

در این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه چیکن استراگانف را به شما یاد بدهیم که به اندازه بیف استراگانف خوشمزه و پرطرفدار است. بسیاری از افراد، از جمله کسانی که گوشت قرمز نمی‌خورند، چیکن استراگانف را بیشتر از بیف استراگانف دوست دارند. معمولا این غذا را به تنهایی و به صورت خوراک سرو می‌کنند، اما در ایران چیکن استراگانف با پاستا و برنج هم سرو می‌شود که بیشتر با سلیقه‌ی ایرانی‌ها سازگاری دارد.

بیف استراگانف و چیکن استراگانف از غذا‌های خوشمزه‌ی روسی هستند که به بسیاری از کشور‌های جهان راه پیدا کرده‌اند. بیف استراگانف اولین بار در قرن ۱۹ میلادی در کتابی به نام «هدیه‌ای برای زنان جوان خانه‌دار» معرفی شد. دستور پخت این غذا با گذشت زمان و نسبت به جغرافیای هر منطقه تغییراتی کرده تا به شکل امروزی رسیده است.

همانطور که از اسم آن‌ها پیداست بیف استراگانف با گوشت گوساله و چیکن استراگانف با گوشت مرغ تهیه می‌شود. هر دو غذا طعم خامه‌ای و لذیذی دارند و در کنارشان چیپس یا سیب‌زمینی سرخ‌شده سرو می‌شود.

 

مواد لازم

سینه یا فیله مرغ خرد شده: ۵۰۰ گرم
قارچ: ۴۰۰ گرم
سیب‌زمینی رنده‌شده یا خلالی ریز: ۲ عدد
شیر: ۲ پیمانه
کره: ۱۰۰ گرم
خامه: ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
سیر: ۳ حبه
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه

۱. برای شروع قارچ‌ها را به صورت حلقه‌ای برش بزنید. دقت کنید که قطر برش‌ها خیلی نازک نباشند.

 

۲. قارچ‌ها را با کمی کره و روغن در تابه تفت دهید تا جایی که آب آن‌ها تبخیر شود و کمی سرخ شوند. از ۱۰۰ گرم کره ۴۰ گرم را برای تهیه کردن سس بشامل کنار بگذارید و مابقی را برای سرخ کردن قارچ‌ها، پیاز و مرغ استفاده کنید.

 

۳. فیله یا سینه مرغ را به صورت نواری یا به فرم دلخواه برش بزنید و سپس در همان تابه‌ای که قارچ‌ها را در آن سرخ کردید با کمی کره و روغن و با حرارت بالا تفت دهید. دقت کنید که مرغ‌ها نباید آب بیندازند. بعد از چند دقیقه که مرغ‌ها تفت خوردند نمک و فلفل را به آن‌ها اضافه و آن‌ها را از تابه خارج کنید.

 

۴. برای تهیه کردن سس بشامل، آرد را همراه ۴۰ گرم کره روی حرارت کم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود، اما رنگ آن تغییری نکند.

 

۵. شیر گرم را کم کم به مخلوط کره و آرد اضافه کنید و با همزن دستی به صورت مداوم هم بزنید تا آرد گلوله نشود و مخلوط غلظتی مانند فرنی پیدا کند. سپس نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید تا مزه‌دار شود.

 

۶. در یک تابه‌ی بزرگ پیاز را با کره و روغن تفت دهید و سیر له شده را به آن اضافه کنید.

 

۷. بعد از کمی تفت خوردن و بلند شدن عطر سیر، مرغ، قارچ و سس بشامل را به آن اضافه و همه‌ی مواد را با هم مخلوط کنید.

 

۸. در آخر شعله‌ی گاز را خاموش، خامه را به غذا اضافه و نمک و فلفل آن را تنظیم کنید.

 

سیب‌زمینی‌های خلال شده را بشویید، خشک کنید و در روغن داغ شده بریزید تا به صورت غوطه‌ور سرخ شوند. پس از سرخ شدن، سیب‌زمینی‌ها را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافه‌ی آن‌ها گرفته شود. در نهایت سیب‌زمینی را با جعفری خردشده کنار چیکن استراگانف سرو کنید


اشتراک گذاری:
موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
بازدید:

پیراشکی روسی

۵ مرداد ۱۳۹۹
۰۶:۱۷:۱۶
جهان دیده
نظرات (0)

پیراشکی روسی همان طور که از اسمش پیداست یک نوع غذای مخصوص کشور روسیه است. پیراشکی انواع مختلفی دارد و این مدل با چیزی که در ایران تهیه می‌شود متفاوت است. پیراشکی در واقع نامی متداول برای خوراکی‌هایی ست که با مواد غذایی خاصی پر شده و سرخ می‌شوند. تنوع در این نوع غذا به حدی زیاد است که شما می‌توانید داخل آن را از پنیر صبحانه تا مواد مایه ماکارونی پر کنید. خمیر پیراشکی می‌تواند از انواع خمیر‌های نان حتی بربری نیز تهیه شود.

 

می‌توانید خودتان آن را در خانه تهیه کنید و حتی آماده این خمیر‌ها را امروزه می‌توانید از سوپرمارکت‌ها و هایپر‌ها خریداری کنید و مواد میانی مورد نظرتان را تهیه کرده و داخل آن قرار دهید و سرخ کنید. پیراشکی روسی به دلیل محبوبیت زیادش در میان محلیان این کشور و در میان توریست‌ها نیز از محبوبیت خاصی برخوردار است و در اکثر کافه‌ها و رستوران‌ها انواع مختلفی از آن را می‌توانید ببینید و نوش جان کنید. مواد مختلفی داخل این خمیر می‌توانید قرار دهید می‌توانید فقط گوشت بگذارید و یا در تهیه آن از مرغ استفاده کنید.

شاید تعدادی علاقه داشته باشند که در داخل آن از انواع سبزیجات شامل سیب زمینی و یا فلفل دلمه‌ای و یا انواع سبزی‌های دیگر برای آن استفاده کنند. یا می‌توانید برای صبحانه و عصرانه خود داخل آن پنیر و یا مربا گذاشته و در نهایت سرخ کنید. ما در اینجا یک مدل از آن را به شما آموزش می‌دهیم و شما می‌توانید مدل‌های دیگر با مواد مختلف را امتحان کنید و از خوردن آن لذت ببرید. به علاوه این غذا می‌تواند یک خوراکی خوشمزه برای کودکان شما در مدرسه و یا در خانه باشد. امروزه ایرانیان نیز در بسیاری از مواقع این پیراشکی‌های خوشمزه را در خانه خود تهیه می‌کنند و در میهمانی‌ها و مراسم خود از آن استفاده می‌کنند. این غذا را می‌توان در زمره پیش غذا‌ها قرار داد که از جمله دیگر این خوراکی‌ها می‌توان به:سیب زمینی پخته معطر، دلمه بادمجان، سمبوسه و فلافل نیز اشاره کرد.

مواد لازم

مواد لازم برای خمیر:

آرد ک ۴ پیمانه
شیر: ۱ پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
مایه خمیر: ۲ قاشق مربا خوری
شکر: ۲ قاشق مربا خوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
کره: ۵۰ گرم
روغن مایع: ۱/۴ پیمانه
ماست: ۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای مایه گوشتی:

فیله مرغ: ۱ سینه کوچک
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۱ حبه
قارچ: ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه:نصف عدد
پنیر پیتزای رنده شده: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
آویشن: به میزان لازم
برای رومال:

زرده تخم مرغ: ۱ عدد
شیر ۲ تا ۳: قاشق غذاخوری
کنجد برای تزیین

 

مراحل پخت

۱. ابتدا برای عمل امدن مایه خمیر، شکر و شیر ولرم را با هم مخلوط میکنیم.

۲. مایه خمیر را روی مواد بالا میپاشیم و روی |آن را میپوشانیم و به مدت ده دقیقه استراحت میدهیم تا عمل بیاید.

۳. داخل یک کاسه کره آب شده و روغن مایع و تخم مرغ‌ها را مخلوط می‌کنیم.

۴. به مواد نمک میزنیم، سپس مایه خمیر عمل آمده را اضافه میکنیم.

۵. در این مرحله آرد را کم کم اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا خمیر درست شود.

۶. کمی که حالت خمیری پیدا کرد ماست را اضافه میکنیم.

۷. خمیر را همچنان ورز میدهیم و تا وقتی به دستمان نچسبد آرد اضافه میکنیم.

۸. خمیر را در همان ظرف چند باری میکوبیم.

۹. سپس روی آن را با دستمال مرطوب میپوشانیم و در یک جای گرم میگذاریم.

۱۰. اجازه می‌دهیم تا یکی دو ساعتی استراحت کند و حجیم شود.

۱۱. مواد داخل پیراشکی:

۱۲. ابتدا پیاز را خورد میکنیم و در روغن تفت میدهیم.

۱۳. کمی که سبک شد سیر ریز خورد شده را هم به آن اضافه میکنیم (میتونید از پودر سیر استفاده کنید یا کلا حذفش کنید).

۱۴. پیاز و سیر را کمی تفت میدهیم و فیله مرغی که تقریبا ریز خورد کردیم را به آن اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا سرخ شود.

۱۵. نمک و ادویه جات را اضافه می‌کنیم.

۱۶. رنگ مواد که تغییر کرد قارچهایی که ریز خورد کردیم را به همراه فلفل دلمه ای که نگینی خورد کردیم اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم.

۱۷. خمیر که آماده شد از آن چون‌های از نارنگی بزرگتر درست میکنیم و روی سطح (میز یا یک سینی) که آرد پاشی شده میچینیم و روی آن را میپوشانیم و باز هم میگذاریم یک ربع استراحت کند.

۱۸. (حدودا ۱۲، ۱۳ تا چونه میشه).

۱۹. سپس هر چونه را روی سطح آردپاشی شده با وردنه صاف میکنیم و یکی دو قاشق از مواد گوشتی میگذاریم و روی آن کمی پنیر پیتزا میگذاریم و میپیچیم.

۲۰. حالا به دلخواه یا با دست یا با قالب، فقط دقت میکنیم درز خمیر را محکم میکنیم که توی پخت، باز نشود.

۲۱. سینی فر را چرب میکنیم و پیراشکی‌ها را با فاصله داخل آن میچینیم.

۲۲. برای رومال خمیر‌ها زرده تخم مرغ را کمی هم بزنید.

۲۳. سپس به آن دو سه قاشق شیر اضافه میکنیم (من بجای شیر یه قاشق خامه زدم).

۲۴. با برس مخصوص آشپزی روی پیراشکی‌ها را رومال میکنیم و دوست داشته باشید می‌توانید کمی کنجد هم بزنید.

۲۵. فر را از قبل روشن کرده و روی دمای ۱۸۰ درجه می‌گذاریم.

۲۶. حدود نیم ساعت یا تا وقتی زیر و روی پیراشکی‌ها طلایی شود در فر میگذاریم.


اشتراک گذاری:
موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
بازدید:

پیاز کاراملی

۵ مرداد ۱۳۹۹
۰۶:۱۶:۱۸
جهان دیده
نظرات (0)

حتما در فست‌فود‌ها وقتی منوی رستوران را دیده‌اید در ترکیبات ساندویچ و همبرگر پیاز کاراملی به چشمتان خورده و آن را امتحان کرده‌اید. طعم بی‌نظیری که خوشمزگی ساندویچ را چندبرابر می‌کند و علاوه بر آن مغذی هم هست. اما پیاز کاراملی را چطور در خانه درست کنیم؟

مواد لازم:

پیاز: ۴ تا ۵ عدد
عصاره گوشت (به صورت طبیعی یا پودر): یک‌چهارم پیمانه
شکر: ۵ قاشق چای‌خوری
نمک: خیلی خیلی کم
لیمو ترش: یک قاشق چای‌خوری

 

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. پیاز‌ها را خلالی خرد کنید و در یک ظرف کوچک همراه با مقداری روغن بریزید و روی شعله بگذارید. در قابلمه را هم ببندید.

۲. حواستان باشد که شعله گاز باید بسیار کم باشد تا پیاز آب بندازد. وقتی آب انداخت و کمی خودش را گرفت عصاره گوشت و شکر و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۳. بعد از چند دقیقه پیاز شما غلیظ و کاراملی می‌شود. وقتی کامل حالت کش‌سانی پیدا کرد پیاز کاراملی آماده است. حالا چند قطره لیمو ترش تازه روی آن بریزید و تمام.


اشتراک گذاری:
موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
بازدید:

چیکن تترازینی

۵ مرداد ۱۳۹۹
۰۶:۱۵:۰۳
جهان دیده
نظرات (0)

مواد لازم:

سینه مرغ برشته: یک عدد
اسپاگتی: ۲۲۵ گرم
مارچوبه خرد شده: ۳۴۰ گرم
قارچ تازه و کوچک: ۲۲۵ گرم
فلفل دلمه‌ای زرد یا قرمز: ۳ عدد
کره: دو قاشق غذاخوری
آرد: ¼ پیمانه
فلفل سیاه: ۱/۸ قاشق چایخوری
آب مرغ: ۴۱۰ گرم
شیر: ¾ پیمانه
پنیر سوئیسی رنده شده: نصف پیمانه
پوست‌لیمو رنده شده: یک قاشق غذاخوری
تست خرد شده: دو ورق نان
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده: دو قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. استخوان‌های مرغ را خارج کنید و گوشت آن را کنار بگذارید. آن‌ها را خرد کنید تا ۳ پیمانه مرغ پخته شده به دست بیاید. در قابلمه، اسپاگتی را طبق دستور بپزید و آبکش کنید. یک دقیقه پیش از آبکش کردن مارچوبه‌ها را اضافه کنید. سپس همه را داخل قابلمه بریزید. در یک تابه بزرگ، قارچ‌ها و فلفل‌های دلمه‌ای را با حرارت ملایم حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه تفت دهید.

۲. سپس آرد و فلفل سیاه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. آب مرغ و شیر را یک‌جا اضافه کنید و تا زمانی بپزید که مایع غلیظ شود مخلوط قارچ را به تکه‌های مرغ اضاقه کنید.

۳. پنیر سوئیسی و پوست لیمو را به مخلوط پاستا اضافه کنید و آن‌ها را داخل تابه پیرکس مستطیلی بریزید. در یک کاسه متوسط، خرده‌های نان، روغن زیتون و پوست لیمو را با یکدیگر مخلوط کنید و روی مخلوط پاستا بریزید. آن‌ها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا برشته شوند. در آخر، با جعفری سرو کنید


اشتراک گذاری:
موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
بازدید:

پاستا پنه آلفردو

۵ مرداد ۱۳۹۹
۰۶:۱۱:۱۳
جهان دیده
نظرات (0)

ویژگی مهم که پنه مرغ با سس آلفردو را تبدیل به یک غذای محبوب می‌کند، طعم خامه‌ای با پنیر آب شده و سریع آماده شدن آن است. خیلی از مواقع ما به دنبال یک دستور غذای سریع، اما خوشمزه برای شام یا ناهار هستیم که نیازی به مواد اولیه‌ی زیادی هم نداشته باشد.

پاستا پنه آلفردو یکی از این غذاهاست که هم یک شام سریع و خوشمزه برای مهمان‌های سرزده است و هم گزینه‌ی خوبی برای یک وعده‌ی یک یا دو نفره. آماده کردن سس آلفردو بسیار ساده است و همین موضوع باعث شده دستور پخت پنه آلفردو ساده باشد. فقط کافی است پاستا‌ها را در آب جوش بپزیم و به سس اضافه کنیم.

اولین بار پاستای پنه با سس آلفردو را یک سرآشپز ایتالیایی به نام آلفردو در اواسط قرن ۲۰ در شهر رم تهیه کرد. یکی از مواد اصلی و مهم پنه آلفردو پنیر پارمیجانو یا پنیر پارمزان است که طعم و بافت خامه‌ای به این غذا می‌دهد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه پنه آلفردو با مرغ و قارچ را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم

پاستا پنه: ۲۰۰ گرم
فیله مرغ خرد شده: ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم
پنیر پارمزان: ۱۰۰ گرم
شیر: ۳۰۰ میلی‌لیتر
خامه: ۲۰۰ گرم
کره: ۵۰ گرم
قارچ ورقه شده: ۳۰۰ گرم
سیر: ۳ حبه بزرگ
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

 

طرز تهیه

۱. در یک تابه‌ی بزرگ، قارچ‌های خرد شده را با استفاده از نیمی از کره و یک قاشق روغن تفت دهید تا کمی طلائی شوند. دقت کنید که قارچ را همیشه با حرارت بالا تفت دهید و هم بزنید؛ قارچ آب درون‌بافتی زیادی دارد و حرارت بالا از آب انداختن آن جلوگیری می‌کند.

 

۲. قارچ‌ها را پس از رنگ گرفتن از تابه خارج کنید. فیله‌ی مرغ خرد شده را با مابقی کره به تابه اضافه کنید و با حرارت بالا تفت دهید. تفت دادن مرغ با حرارت بالا از آب انداختن مرغ جلوگیری می‌کند و اجازه می‌دهد که مرغ آب‌دار و نرم باقی بماند.

 

۳. مرغ‌ها ار از تابه خارج کنید و سیر له شده یا رنده شده را برای مدت کوتاهی در روغن باقی مانده در تابه تفت دهید تا عطر سیر بلند شود و کمی تغییر رنگ دهد.

 

۴. در این لحظه خامه را در شیر حل و به سیر‌های تفت داده شده اضافه کنید. حرارت شعله را کم و صبر کنید تا ترکیب شیر و خامه شروع به جوشیدن کند.

 

۵. بعد از این که مخلوط شیر، خامه و سیر چند قل جوشید، به آرامی پنیر پارمزان را به همراه نمک و فلفل سیاه را به ترکیب اضافه کنید و اجازه دهید تا به آرامی شروع به جوشیدن کند.

 

 

۶. وقتی سس شما شروع به جوشیدن کرد، فیله‌های مرغ و قارچ تفت داده شده را به آن اضافه کنید تا سس آلفردو حاضر شود.

 

۷.در این حین به سراغ پاستا‌ها بروید. در یک قابلمه آب را به همراه کمی نمک و روغن جوش بیاورید و سپس پاستای پنه را به آن اضافه کنید و طبق زمان نوشته شده روی بسته‌بندی (یا حداقل برای ۷ دقیقه) بپزید. دقت کنید که زمان در این مرحله بسیار مهم است. پس از این که پاستا‌ها نرم شدند آن‌ها را از آب خارج و آبکش کنید. می‌توانید کمی آب خنک روی آن‌ها بریزید و آن‌ها را تکان دهید تا آب اضافی از آب‌کش خارج شود.

 

۸. در نهایت پاستا‌ها را به سس آلفردو اضافه کنید و هم بزنید تا سس به خورد پاستا‌ها برود. می‌توانید پنه آلفردو را با کمی جعفری تازه و گوجه فرنگی گیلاسی سرو کنید.


اشتراک گذاری:
موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
بازدید:

فاصولیه

۵ مرداد ۱۳۹۹
۰۶:۱۰:۱۱
جهان دیده
نظرات (0)

برای داشتن یک برنامه غذایی متنوع باید دست به دامن غذا‌های محلی دیگر مناطق هم بشویم. در این گزارش طرز تهیه فاصولیه یک غذای ترکیه‌ای و عراقی را آموزش می‌دهیم. غذایی که طعم متفاوت و جذابی دارد و بدون شک از خوردن آن پشیمان نخواهید شد.

 

مواد لازم:

زردچوبه: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
رب گوجه فرنگی: یک تا دو قاشق غذاخوری
گوشت: ۲۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
آویشن (اختیاری): یک قاشق مربا خوری
فلفل تند (اختیاری) یک عدد
گوجه فرنگی: یک تا ۲ عدد
لوبیا سفید: ۱۵۰ گرم
لیمو عمانی: ۴ عدد
فلفل: به میزان لازم
زعفران آب کرده (اختیاری): سه قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا گوشت را بشویید و بعد آن را به صورت قیمه قیمه خرد کنید.

۲. مقداری روغن در تابه بریزید و گوشت را با آن تفت دهید.

۳. لوبیا سفید را برای پخت بهتر از ۲۴ ساعت قبل در آب بخیسانید. حالا لوبیا‌ها را آبکش کنید تا خشک شوند.

۴. در مرحله بعدی طرز تهیه فاصولیه گوجه و پیاز را خرد کنید.

۵. بعد از تفت خوردن گوشت، پیاز و گوجه‌های خرد شده را به آن اضافه کنید.

۶. در ادامه لوبیا خیس شده را به پیاز و گوجه له شده اضافه کنید.

۷. حالا دو ساعت یا بیشتر زمان دهید تا گوشت و لوبیا بپزد.

۸. در تابه‌ای به طور جداگانه مقداری روغن بریزید. سپس رب را بعد از داغ شدن روغن به آن اضافه کنید تا خامی رب گرفته شود. در این مرحله از طرز تهیه فاصولیه باید ادویه‌جات را به رب اضافه کنید. ادویه‌ها را مخصوصاً زردچوبه را تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. لیمو عمانی‌ها را سوراخ کرده و داخل آب بیندازید. این کار کمک می‌کند تلخی لیمو عمانی گرفته شود و طعم غذای شما مطلوب شود. در بیست دقیقه آخر مخلوطی از رب و ادویه را به همراه لیمو عمانی‌های خیس خورده و یک عدد فلفل تند داخل قابلمه بریزید.

۹. این غذا را می‌توانید با برنج یا نان سرو کنید


اشتراک گذاری:
موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
بازدید:

سوپ ماست و خیار

۵ مرداد ۱۳۹۹
۰۶:۰۹:۱۶
جهان دیده
نظرات (0)

وقتی اسم سوپ به میان می‌آید ما روز‌های سرد زمستان می‌افتیم و ماست و خیار هم که خنکای نشتن در سایه و خوردن ماست و خیار سرد در روز‌های داغ تابستان است. اما اهالی ترکیه هم مثل ما و یونانی‌ها اهل ماست و خیارند. ترک‌ها از قرن‌ها پیش یک پیوند زیبا میان این دو غذای سبک و خوشمزه برقرار کرده‌اند و اسمش را هم گذاشته‌اند سوپ ماست و خیار که خوردن این سوپ خوشمزه را به شما در روز‌های داغ تابستان توصیه می‌کنیم. طرز تهیه سوپ ماست و خیار خوشمزه ترکیه‌ای را از کتاب آشپزی مشهور The Australian woman’s weekly cookbooks در این مطلب بخوانید.

 

مواد لازم برای ۶ نفر

آب مرغ: ۲ لیتر (۸ لیوان فرانسوی دسته‌دار)
برنج: ۱۵۰ گرم (۳/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار)
خیار: ۲۵۰ گرم (پوست گرفته و ریز خرد شده)
نمک: ۱ قاشق چایخوری
ماست چکیده یا ماست یونانی سفت: ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
تخم مرغ: ۲ عدد
کره: ۶۰ گرم
فلفل پاپریکا: ۲ قاشق چایخوری
نعنا تازه: به مقدار دلخواه، ساطوری خرد شده

 

طرز تهیه

مرحله اول: طرز تهیه سوپ ماست و خیار خوشمزه ترکیه‌ای برخلاف ماست و خیار مجلسی ایرانی نیاز به پخت دارد، یک چیزی مثل آش دوغ اردبیلی و ترکی. اما شاید برای شما این سوال پیش بیاید که مگر خیار را می‌شود پخت؟ شما طعم کدو سبز رنده شده را در ماست به صورت سرد امتحان کرده‌اید؟ طعم لذیذی دارد. طعم خیار هم به کدو نزدیک است، پس همان‌طور که کدو به صورت گرم و سرد لذیذ است خیار را هم می‌شود با همان کیفیت بپزید و لذت ببرید. برای تهیه این سوپ می‌توانید از ماست خانگی هم استفاده کنید.

ابتدا آب مرغ را در یک قابلمه بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا به جوش بیاید و قل قل کند. حالا برنج را اضافه کنید و هم بزنید. به مدت ۱۵ دقیقه برنج را در آب مرغ بپزید تا برنج نرم شود. در این فاصله خیار‌های خرد شده را در یک صافی یا آبکش بریزید، روی آن‌ها نمک بپاشید و ۱۵ دقیقه زمان دهید تا مزه‌دار شوند. حالا خیار‌ها را با آب سرد آبکشی کنید و صبر کنید تا آب‌شان کاملا کشیده شود.

مرحله دوم: در یک کاسه بزرگ ماست چکیده یا یونانی و یا ماست خانگی و تخم مرغ را با هم ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. حالا به این ترکیب یک لیوان از مخلوط آب مرغ و برنج را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.

مرحله سوم: در مرحله بعد ترکیب مایه ماست که با آب مرغ و برنج ترکیب شده را به باقی مانده آب مرغ و برنج در قابلمه اضافه کنید و روی شعله ملایم گاز مرتب هم بزنید. مراقب باشید که این ترکیب جوش نیاید و قل قل نکند. به همین دلیل لازم است روی شعله ملایم گاز به مدت ۱ ساعت بپزد و مرتب هم بزنید که به خاطر ماست ته نگیرد.

مراقب باشید سوپ به حالت جوش نرسد، چون در این صورت بریده بریده می‌شود. در این فاصله در یک قابلمه کوچک یا شیرجوش کره را روی حرارت ملایم گاز آب کنید، ادویه این ماست و خیار پاپریکا است پس به کره، فلفل پاپریکا اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه هم بزنید. سپس ۱ قاشق غذاخوری نعنای تازه را به آن اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر هم بزنید. به جای نعنا تازه از نعنا خشک هم می‌توانید استفاده کنید.

مرحله چهارم: وقتی سوپ به غلظت مناسب رسید و خوب غلیظ و جا افتاده شد شعله گاز را خاموش کنید. موقع سرو سوپ در هر پیاله یا بشقاب مقداری از ترکیب کره و پاپریکا و نعنا و خیار خرد شده بریزید و سوپ ماست و خیار خوشمزه ترکیه‌ای را با آن تزیین کنید. در صورت تمایل نعنا تازه هم می‌توانید اضافه کنید. مقدار کالری سوپ ماست و خیار ترکیه‌ای برای هر نفر ۱۳۴ کالری است. ترک‌ها این سوپ را با نان پیتا یا نان تست میل می‌کنند و در کنارش هم سالاد تبوله می‌گذارند.

 

نکته بسیار مهم

اگر طعم خیار را در این سوپ نمی‌پسندید به جای خیار از اسفناج استفاده کنید. در این صورت اسفناج‌ها را در کره و پاپریکا تفت دهید و به سوپ به عنوان یکی از انواع ماست و خیار مجلسی مناسب مهمانی اضافه کنید. ترک‌ها از سوپ ماست و خیار در سینی مزه هم استفاده می‌کنند و به آن همان meze می‌گویند


اشتراک گذاری:
موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
بازدید:

[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به غذاهای بین الملل است.