تارت تن ماهی

۵ مرداد ۱۳۹۹
۰۶:۵۵:۴۸
جهان دیده
نظرات (0)

مواد لازم

یک پیمانه آرد

۵۰گرم کره

یک عدد زرده تخم‌مرغ

یک قوطی تن ماهی

مقداری حبوبات خام و خشک

سه قاشق سوپخوری فلفل دلمه‌ای

چهار قاشق سوپخوری ذرت شیرین پخته

 

 

 

طرز تهیه

یک پیمانه آرد را الک کنید و با ۵۰گرم کره مخلوط کنید.
باید با نوک انگشتتان ورز دهید تا کره به خورد آرد برود.
بعد یک عدد زرده تخم‌مرغ را اضافه کنید.
آب را تا جایی به مواد اضافه کنید که خمیر یک‌دست شود و به دست نچسبد؛ حدود یک تا دو قاشق سوپخوری.
خمیر را داخل نایلون قرار داده و یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
بعد از این مدت، خمیر را با وردنه باز کنید و داخل قالب‌های تارت چرب شده پهن کنید؛ به طوری که لبه‌های قالب‌ها به یک اندازه پوشانده شود.
با چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد کرده و روی آن کاغذ روغنی بگذارید و مقداری حبوبات خام و خشک هم روی آن بریزید و در فری که از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد به مدت هفت دقیقه قرار دهید.
بعد از این مدت از فر در آورده و کاغذ روغنی و حبوبات را خارج کرده و دوباره هفت دقیقه در فر بگذارید.
خمیر پخته را کنار بگذارید تا خنک شود، سپس از قالب‌ها در بیاورید.
یک قوطی تن ماهی را در صافی بریزید تا روغن اضافی‌اش خارج شود.
بعد با سه قاشق سوپخوری فلفل دلمه‌ای و چهار قاشق سوپخوری ذرت شیرین پخته مخلوط کنید و در هر تارت کمی از آن را بریزید و دوباره در فر به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا پخته شوند.
نکته: این میزان مواد برای شش عدد قالب تارت می‌باشد. در صورت تمایل می‌توان روی مواد پنیر پیتزای رنده‌شده ریخت و بعد در فر قرار داد تا پنیر‌ها طلایی شوند


اشتراک گذاری:
موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
بازدید:

[ ]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به غذاهای بین الملل است.