سالاد تربچه و هویج با تن ماهی

۵ مرداد ۱۳۹۹
۰۶:۵۷:۰۴
جهان دیده
نظرات (0)

مواد لازم

نیم کیلو تربچه
سه عدد هویج
دو قاشق چایخوری نمک
سه فنجان آب یخ
دو قاشق چایخوری آب لیمو
دو قاشق چایخوری سرکه
سه چهارم قاشق چایخوری پودرخردل
کمی فلفل
یک قاشق چایخوری نمک
یک عدد پیازکوچک

 

 

نیم کیلو تربچه را خیلی نازک به صورت گرد خرد کنید.

با استفاده از یک پوست کن مخصوص سبزیجات، سه عدد هویج را به صورت خلالی خرد کنید.

دو قاشق چایخوری نمک را به سه فنجان آب یخ اضافه کرده، تربچه و هویج را برای ده دقیقه داخل آن خیس کنید. بعد آبکشی کرده و صبر کنید تا خشک شود.

در حالی که تربچه و هویج خیس می‌خورند، ۲ قاشق چایخوری آب لیمو، ۲ قاشق چایخوری سرکه، سه چهارم قاشق چایخوری پودرخردل، کمی فلفل و یک قاشق چایخوری نمک را در یک کاسه ریخته و خوب مخلوط کنید.

یک عدد پیازکوچک را هم به صورت نگینی ریز خرد کنید.

تربچه و هویج را در یک کاسه بزرگ ریخته و کمی از سس و جعفری را روی آن بریزید.

در آخر باز هم مقداری از سس و کمی هم فلفل روی سالاد‌ها بریزید.

حالا سالاد را بین ۴ بشقاب تقسیم کرده و تن ماهی را روی آن‌ها بریزید. سالاد شما آماده سرو است.


اشتراک گذاری:
موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
بازدید:

[ ]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به غذاهای بین الملل است.