املت تن ماهی

۵ مرداد ۱۳۹۹
۰۶:۵۸:۳۶
جهان دیده
نظرات (0)

مواد لازم

دو عدد گوجه فرنگی
یک عدد پیازبزرگ
یک چهارم لیوان جعفری ریز شده
نمک،فلفل قرمز،فلفل سیاه
یک حبه سیرله شده
پنج عدد تخم مرغ
دو قاشق غذاخوری روغن مایع
یک قوطی تن ماهی
دو قاشق غذاخوری آرد
یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر

 

طرز تهیه

دو عدد گوجه فرنگی، یک عدد پیازبزرگ رنده شده و یک چهارم لیوان جعفری ریز شده را با هم مخلوط کنید.
نمک، کمی فلفل قرمز، کمی فلفل سیاه و یک حبه سیرله شده را به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.
پنج عدد تخم مرغ زده شده و دو قاشق غذاخوری روغن مایع را به مواد اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید.
یک قوطی تن ماهی بدون روغن ریز شده را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
در آخر دو قاشق غذاخوری آرد و یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر را اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
سینی مخصوص فر را با یک قاشق غذاخوری کره چرب کنید و مواد را داخل سینی بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد در فر بگذارید تا زمانی که سطح املت طلایی رنگ شود


اشتراک گذاری:
موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
بازدید:

[ ]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به غذاهای بین الملل است.