تن ماهی با نودل

۵ مرداد ۱۳۹۹
۰۶:۵۹:۱۶
جهان دیده
نظرات (0)

مواد لازم

یک بسته نودل
دو فنجان کلم بروکلی
۲۰۰ گرم قارچ
یک قاشق غذاخوری کره
دو قاشق مرباخوری کره
یک عدد پیاز خردشده
یک عدد تن ماهی
یک قاشق مرباخوری خامه
دو فنجان و نیم پنیر چدار
یک سوم فنجان شیر
به میزان دلخواه نمک و فلفل
یک فنجان آرد سیب زمینی

 

طرز تهیه

در مقدار مناسبی آب داخل یک قابلمه روی حرارت، یک بسته نودل را بریزید و صبر کنید تا برای دو دقیقه بپزد.
سپس دو فنجان کلم بروکلی را به آن اضافه کرده و برای دو دقیقه دیگر حرارت دهید.
حالا مواد را در آبکش بریزید.
۲۰۰ گرم قارچ و یک قاشق غذاخوری کره را در تابه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید.
پس از اینکه آب آن بخار شد و کمی تفت دادید، از روی حرارت بردارید.
در قابلمه‌ای دو قاشق مرباخوری کره ریخته و یک عدد پیاز خردشده را در آن تفت دهید، سپس مخلوط پخته شده کلم بروکلی و نودل را به آن اضافه کرده، قارچ را هم بیفزایید.
مواد را با کلم کاملا مخلوط کرده و بعد از دو دقیقه یک عدد تن ماهی را که روغن آن را گرفته‌اید به آن‌ها بیفزایید.
یک قاشق مرباخوری خامه، دو فنجان و نیم پنیر چدار و یک سوم فنجان شیر را در ظرف دیگری با هم مخلوط کنید و به میزان دلخواه نمک و فلفل بزنید.
یک فنجان آرد سیب زمینی هم به آن افزوده و پس از مخلوط شدن، روی مخلوط قارچ و پاستا بریزید و برای ۲۰ دقیقه درون فر با ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا آماده شود.


اشتراک گذاری:
موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
بازدید:

[ ]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به غذاهای بین الملل است.